Ankara Vali Yardımcısı Mehmet BÜYÜKTAŞ Ankara Müftülüğüne Veda Ziyaretinde Bulundu.

2011 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğünde düzenlenen İlçe Müftüleri toplantısı öncesi Vali yardımcısı Mehmet BÜYÜKTAŞ İl ve İlçe Müftüleriyle vedalaştı.

20 Ekim 2011 tarihinde emekli olacak olan Vali yardımcısı Mehmet BÜYÜKTAŞ veda konuşmasında: “Birlikte çalıştığımız sürede karşılıklı anlayış ve işbirliği içinde çalışma imkanı bulduğumuz inancındayım. Bundan böyle Ankara’da emekli hayatımı devam ettireceğim. Her zaman görüşme, bir araya gelme arzumu dile getirirken görevinizde başarılar dilerim” dedi.

İl Müftüsü m. Hakkı ÖZER’de: “ Müftülüğümüzün hizmetlerini yürütürken vali Yardımcısı olarak daima desteğini gördüğümüz, yardımlarını bizden esirgemeyen değerli Vali Yardımcımıza emeklilik hayatında başarılar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi

Toplantıya iştirak eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı H. Kamil YILMAZ’da: “ Vali yardımcımızı tanımam öncelere uzanmaktadır. Kendisini daima hayırla anacağız. Samimi davranışlarını unutmayacağız. Kendisine emeklilik hayatının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tüm Müftülerle ve İl müftülüğü personeliyle ayrı ayrı vedalaşan Vali yardımcısı Mehmet BÜYÜKTAŞ’ın Müftülükten ayrılışı anında duygusal anlar yaşandı.

Vali Yardımcısı Sayın BÜYÜKTAŞ’a Müftülük camiası olarak sağlık, afiyet ve mutlu bir emeklilik hayatı geçirmesini dileriz.

• Merhum Kurrâ Hâfız Safvan Çakıroğlu Hakk’a Yürüdü
  • Ankara Müftülüğü'nün Cuma Etkinliğine Medyanın İlgisi
  • Bazı Geleneklerimiz Kadınlarımızı Mağdur Ediyor.
  • Ekranların Esiri Olmak İstemiyorum!
  • Biz Sadece Resmi Olarak Değil, Hissi Olarak da Birbirimize Bağlıyız!…
  • Ankara Müftülerinin Etimesgut Çıkarması
  • Ankara Müftüsü Prof. Dr. HIZLI’nın Haftasonundaki Yoğun Mesaisi
  • İl Müftülüğü “Özel Vaaz ve İrşat Ekibi” Altındağ’daydı
  • Prof. Dr. Mefail Hızlı Cibuti’de “Türk Kültür Haftası”na Katıldı
  • Kosova'nın Başkenti Priştina Müftülük Heyeti Ankara Müftülüğünde
  • 25 İlçenin Yıldızları Aynı Sofrada Buluştu
  • ANKARA İL MÜFTÜSÜ MAKEDONYA’DA BİLDİRİ SUNDU
  • Ankaranın Yıldızları Ödüllendirildi
  • “Nasıl bir cami? Nasıl bir Din Görevlisi?”
  • “Cami ve Gençlik” Buluşuyor